Jeep avenger новинка в 2024

2024-03-25

Acars.ua

  • Новини

image

Avenger – перший повністю електричний автомобіль від Jeep. За розмірами він навіть менший за субкомпактний Renegade і продаватиметься тільки в країнах Європи.

На жаль для деяких фанатів стильного та міцного електро-SUV від Jeep новий субкомпактний Avenger не буде продаватися в Америці. Також Jeep представили свій концепт Avenger 4×4 із синіми буксирувальними гаками спереду, розширеними крилами та збільшеними шинами. Але й шанувальникам електрокарів Jeep в Америці не варто переживати.

Хоч компанія і не продаватиме свій перший повністю електричний Avenger 2023 року в Сполучених Штатах, проте електро-позашляховик Recon та середньорозмірний електро-СУВ Wagoneer S заповнять цю нішу на американському авторинку в 2024 році. А поки що поговоримо про новий Avenger, який нещодавно дебютував на Паризькому автосалоні.

За майбутнім Jeep Avenger багато хто стежить уже не перший місяць. Вперше ми побачили його ще в березні, коли Stellantis – материнська компанія Jeep – оголосила про свої плани на майбутнє щодо електромобілів. Було багато сказано, але дійсно привернуло увагу зображення брутального та атлетичного жовтого кросовера, дизайн якого саме збігався з майбутнім Avenger. Потім, на початку вересня, Jeep повідомили деякі подробиці про майбутні Recon та Wagoneer S, а також розкрили офіційну назву Avenger, його виробничий дизайн і заявили про те, що він не буде продаватися в Америці. Читайте більше на нашому сайті за посиланням нижче!