Шукаємо найкраще авто з США для родинних поїздок

2024-09-16

seo

  • Гайди

  • Новини

  • Статті

image

Автомобілі зі Сполучених Штатів Америки, куплені на аукціонах, відрізняються максимально вигідною вартістю. А головне сьогодні на торги виставляються найрізноманітніші марки та моделі. І ви можете знайти транспортний засіб не лише для вирішення робочих задач (у тому числі здійснення вантажних чи пасажирських перевезень). Але й підібрати авто зі США для сімейних поїздок та побутових цілей: розвезення дітей до школи та на гуртки, сімейних подорожей та вилазок за місто тощо.

Давайте ретельніше розберемо, які вимоги висуваються до сімейних автомобілів і як знайти надійний та комфортний в управлінні транспортний засіб, який би гарантував максимальну безпеку для водія, пасажирів та усіх учасників дорожнього руху.

Критерії до сімейних автомобілів з США

Головною особливістю автомобілів з США є великий відсоток моделей з дійсно великими габаритами. Оскільки вони:

1. Відразу розраховані у тому числі на сімейні поїздки, мають велике багажне відділення, збільшену кількість пасажирських сидінь.

2. Відповідають усім вимогам безпеки для кожного пасажира в салоні.

Це в цілому найважливіші вимоги, які виставляються до транспортних засобів. Якщо ви шукаєте авто з США на вторинному ринку України, потрібно зважати на те, щоб машина:

1. Підходила для різних типів доріг. Це особливо актуально, якщо ви любите активний відпочинок і часто вибираєтеся усією родиною за місто, їздите відпочивати на річку, в гори, на море тощо. У такому разі краще, аби машини легко маневрували у тому числі по погано облаштованим дорогам.

2. Мала достатню кількість пасажирських місць для того, аби вмістити усіх членів сім'ї. Тут краще брати машину з невеликим запасом. Оскільки до ваших родинних поїздок часто можуть додаватися інші родичі та друзі. І важливо, аби усі пасажири почували себе комфортно та безпечно.

3. Мала велике багажне відділення, куди можна покласти, наприклад валізи для тривалих подорожей або скласти дитячі візочки, велосипеди, іграшки, покупки з супермаркетів тощо.

Які американські авто найкраще підходять для сімейних поїздок? Як для періодичних подорожей у відпустки, так і для використання на щоденній основі найкращими вважаються саме мінівени. Це ідеальне рішення для сімей, які мають більше двох дітей. Це, наприклад Honda Odyssey, Nissan Quest, Toyota Sienna, Jeep Grand Cherokee, Land Rover Defender.

Також не менш важливим є економічне споживання палива. Особливо, якщо ви будете використовувати транспортний засіб на щоденній основі і долати ним великі відстані. Тож придивляйтеся до машин, які не лише відрізняються великими габаритами і можуть вмістити усіх членів сім'ї, але й споживають якомога меншу кількість палива.

А як бути з зимовим поїздками?

В зимовий період подорожі сім'єю також залишаються актуальними. Люди часто вибираються в гірські будиночки або просто їдуть за місто у затишні теплі хатинки. Втім, у холодний сезон особливо важливо потурбуватися про комфорт та безпеку під час пересування в автомобілі. Які американські марки автомобілів справляються з жорсткими зимами? Найбільш популярними моделями на американському ринку є автомобіль Subaru, Jeep, рідше – Audi. Це переважно преміальні транспортні засоби, які, втім гарантують абсолютну безпеку і дають змогу комфортно та плавно пересуватися навіть засніженими чи зледенілими дорогами.

Втім, звісно не потрібно забувати про правильну підготовку транспортного засобу до зими: встановлення зимових шин, своєчасне проходження техогляду машини тощо.