ТОП-3 питання про купівлю авто з США

2024-07-24

seo

  • Гайди

  • Новини

  • Статті

image

Якщо ви хочете придбати вживаний транспортний засіб за максимально вигідною вартістю, вивчайте аукціони що проводяться у Сполучених Штатах Америки. Спостерігати за ними можна у тому числі онлайн, роблячи свої ставки та повністю сплачуючи вартість автомобіля, навіть не виходячи з дому.

І, звісно, до самого процесу купівлі авто із США потрібно ретельно підготуватися. Аби уникнути помилок та не натрапити на шахраїв. Краще залучитися допомогою фахівців, які спеціалізуються на тому, аби доставити авто з Америки швидко та безпечно, без затримок, пошкоджень транспортного засобу тощо.

Ми зібрали 3 найбільш поширених питань про купівлю, транспортування та експлуатацію автомобілів з США.

Як транспортуються автомобілі по Україні?

Після того як ви оформили покупку авто з США, машина погружається у спеціальні контейнери. А сам контейнер завантажується на судно. Звідти він з американського порту прямує безпосередньо до України. Вивантаження автомобілів зазвичай здійснюється у місті Одеса. Саме там судно заходить у пост, і контейнери перевозяться для подальшого зберігання або повного розвантаження.

Причому багато покупців цікавляться, як перевезти авто з порту в Одесі в інше місто? Особливо якщо немає змоги самостійно поїхати і забрати транспортний засіб. У такому разі ви можете скористатися послугами компаній, які візьмуть на себе усі зобов'язання з доставки автомобіля безпосередньо на зручну для вас адресу. Вони ж займатимуться у тому числі питаннями розмитнення та оформлення автомобілів. Що помітно спрощує процес.

Наскільки безпечно купляти автомобілі з США?

Придбання вживаних авто у багатьох асоціюється з ризиками. Адже невідомо, наскільки чесними будуть власники транспортних засобів, зазначаючи ті чи інші характеристики та пошкодження машин. Насправді усі продавці, які зареєструються для участі у американських аукціонах, мусять бути чесними з потенційними покупцями. Оскільки усі їхні дії контролюються та регулюються законом. І будь-яка прихована інформація потягне за собою серйозну відповідальність.

Тож у більшості випадків відповідальні продавці вказують усе:

  • заводські характеристики авто;
  • його історію ДТП;
  • наявність пошкоджень, проведених ремонтних робіт тощо.

Чи можна поставити газобалонне обладнання на авто з США?

Для більшої економії люди часто цікавляться чи можна на авто з США ставити газ? У більшістю випадків такий варіант цілком допустимий. Звертайтеся на СТО для того, аби переоснастити транспортний засіб. ГБО підбирається в індивідуальному порядку в залежності від конкретної моделі машини.

Але, звісно, це робити не обов'язково. Ви можете залишити машину в тому числі на бензині. Яким бензином заправляти авто з Америки? В описі до транспортного засобу зазвичай зазначається рекомендований тип палива. Найчастіше його характеристики відповідають українському 95-ому.

У разі виникнення будь-яких інших питань краще сконтактуватися з представниками компаній, що допомагають своїм клієнтам під час придбання та отримання транспортних засобів в США. Супровід кваліфікованих фахівців допоможе уникнути будь-яких проблем, у тому числі під час розмитнення та оформлення машини. А також дозволить знайти відповідний усім вашим вимогам та побажанням транспортний засіб за максимально вигідною ціною і без прихованих пошкоджень.