Хто займається доставкою автомобілів із США і як забрати свою машину

2024-06-21

seo

  • Новини

  • Гайди

  • Статті

image

Якщо ви хочете помітно заощадити, купляючи транспортний засіб, краще підбирати для себе машину, яка вже була у використанні. Однак тут необхідно ретельно зважати на всі ризики, переконатися у тому, що продавець дійсно надійний. А отже, чесно описує усі характеристики автомобіля, включно з можливо наявними дефектами.

І навіть у такому разі вибір машин в Україні може затягнутися на кілька тижнів чи навіть місяців. Саме тому усе більше людей сьогодні замовляють авто із США. Такий підхід дозволяє заощадити гроші і, що не менш важливо – час. Адже вам не потрібно буде ретельно перевіряти кожен транспортний засіб. Ви можете довірити це фахівцям компанії, що приганяє автомобілі в Україну.

Чи вигідно купувати автомобіль в США

Незважаючи на те, що доволі популярною послугою сьогодні є придбання транспортних засобів у різних країнах Європи, покупка авто з США вважається більш вигідною. Перш за все тому, що транспортні засоби, що продаються на аукціонах, можуть коштувати доволі смішну суму – буквально кілька сотень чи до 2000 доларів. І це за повноцінну машину, яка знаходиться на ходу і не має серйозних пошкоджень чи дефектів, що потребують відновлення, дорогого ремонту.

Чому вигідно купувати авто зі США? У такої послуги є чимало переваг:

  1. 1Економія коштів. Усім відомо, що у США автомобілі коштують набагато дешевше, ніж в Україні. Більш того, машини що представлені на аукціонах, ще більше вигідні. У порівнянні з придбанням аналогічного транспортного засобу, що вже був у використанні, але знаходиться на території України, авто у США коштувати дешевше на 40-50%. І це ми враховуємо абсолютно всі послуги, включно з транспортуванням, розмитненням тощо.
  2. 2Невеликий пробіг. Як правило, в Америці автомобілі потрібні для того, щоб їздити в магазин та до найближчих пунктів призначення. А ось міжміське сполучення там налагоджено переважно літаками. Отже, вживані транспортні засоби тут мають порівняно невеликий пробіг.
  3. 3Комплектація автомобілів. Американці сідають за кермо в доволі ранньому віці, облаштовують машини так, щоб вони були максимально комфортними. Більшість автомобілів мають автоматичну коробку передач. І, звісно, усі транспортні засоби оснащені кліматичними та аудіосистемами.
  4. 4Прозорість та чесність угоди. Якщо підписувати договір з надійними перевіреними компаніями, ви можете бути впевненими в тому, що кожна деталь, зазначена в описі машини, відповідає дійсності. І щодо усіх можливих дефектів вам буде повідомлено.

Недолік такої послуги полягає переважно у тому, що доставка може тривати від кількох тижнів до двох місяців. Це пояснюється тим, що автомобілі доставляються через океан і долають до вас доволі великий шлях.

Як проходить доставка автомобілів з США в Україну

Тепер давайте детальніше розберемо, хто і як доставляє автомобілі з США? Цим займаються відповідні компанії, які мають великий досвід у виборі, покупці та транспортуванні машин через океан. Ви можете замовити в тому числі послугу під ключ. Тобто делегувати абсолютно усі процеси фахівцям і мати більше спокою і часу на те, щоб займатися своїми справами.

Як і де отримувати авто зі США після приходу її в порт призначення? Вам не обов'язково самому приїжджати в український порт, щоб забрати транспортний засіб. Ви можете також довірити цю задачу працівникам компанії, які будуть звертатися до служби доставки від імені майбутнього власника автомобіля.