Переваги американських автомобілів та найпоширеніші моделі машин на вторинному українському ринку

2024-09-16

seo

  • Гайди

  • Новини

  • Статті

image

Сьогодні на вторинному авторинку в Україні можна знайти моделі автомобілів з усього світу. Однак найбільшою популярністю у багатьох людей користуються саме авто з Америки. Їх можна придбати у тому числі на аукціонах, які проводяться онлайн і пропонують зробити найбільш вигідну для вас ставку і отримати якісний надійний та безпечний транспортний засіб за максимально вигідною вартістю зі швидкою доставкою в український порт.

Більш того, спеціальні сервіси допомагають у тому числі з перевезенням, розмитненням та оформленням машини. Роблячи весь процес для вас максимально простим. Давайте детальніше розглянемо, чим американські автомобілі кращі за більшість моделей європейського та азіатського ринку і які саме моделі машин, що вже були в експлуатації в США, користуються найбільшим попитом в українців?

Чим автомобілі США краще за машини європейських чи азіатських брендів

У різних частинах світу виробники автомобілів дотримуються принципів, які актуальні у конкретній країні. І очевидно, що американці, європейці та азіати мають вкрай різні особливості менталітету, характеру та стилю життя. Це не може не позначитися у тому числі на створенні та дизайні транспортних засобів. Які основні відмінності американських автомобілів від європейських і азіатських:

  1. 1Габарити. Жителі США полюбляють масштабні машини. Оскільки у більшості випадків тут не зустрінеш занадто вузьких вуличок чи невеликих паркомісць. Навпаки, усе розроблено для водіїв. Окрім того, габаритні транспортні засоби ідеально підходять для великої родини, а також для поїздок на закупівлі у гіпермаркет.
  2. 2Максимальна комплектація машин. Більшість сучасних моделей автомобілів з США розробляються з використанням сучасних технологій і наповнені різноманітним (не завжди необхідним, проте доволі корисним) функціоналом.
  3. 3Дизайн. Американські автомобілі кидаються в очі не лише завдяки своїм габаритам. Їхній дизайн також притягує увагу. Перш за все своєю брутальністю та чіткими лініями і формами.

Технологічно ці машини також відрізняються від моделей європейських та азіатських брендів. Наприклад, у більшості транспортних засобів, виготовлених в США, більші двигуни. Оскільки щоб розігнати габаритну машину, потрібно поставити дійсно потужний важкий мотор. У той час як у європейській та азіатській традиції більш популярними є малолітражні авто на вузьких вуличках.

Топові моделі автомобілів з США на вторинному ринку в Україні

Найчастіше зі Сполучених Штатів Америки привозять вже автомобілі, які були у використанні. Купити їх можна безпосередньо у власників або в якості лоту на аукціоні. Топ машин змінюється кожного року. Які моделі американських автомобілів найбільш популярні на вторинному ринку України? Сьогодні це Volkswagen Passat, Jeep Grand Cherokee, BMW X5, Toyota Sienna XLE. Замикає топ 5 Ford Ranger XL.

Як можна побачити, більшість цих автомобілів відрізняється дійсно великими габаритами, можуть вміщувати більше пасажирів, а також додатковий багаж, використовуватися як для вирішення побутових, так і для робочих задач. Головне обирати автомобіль з США, користуючись перевіреними надійними сервісами. Спеціалісти будуть супроводжувати вас протягом кожного етапу придбання транспортного засобу, включно з допомогою у отриманні, розмитнені та оформлення машини, підготовці та зборі всіх необхідних документів на авто.