Топ-5 питань про те, як пригнати авто із США

2024-06-03

seo

  • Гайди

  • Новини

  • Статті

image

Якщо ви задумуєтеся про власний транспортний засіб, проте бажаєте якомога вигідніше придбати машину, отримавши при цьому максимально безпечну, комфортабельну та функціональну модель, варто задуматись про можливість замовити авто із США.

Сьогодні існує ціла низка можливостей, які дозволяють роздивитися весь асортимент, завчасно дізнатися про недоліки конкретного транспортного засобу та його пошкодження і гарантувати максимально швидку доставку машини за вигідними тарифами. Ми зібрали 5 найбільш популярних питань, відповіді на які дозволять краще зрозуміти: як здійснюється продаж авто зі Сполучених Штатів Америки.

Наскільки ризиковано приганяти авто із США

Перше питання, яке задають усі клієнти: які ризики пов'язані з покупкою автомобіля зі США? Існує кілька доволі небезпечних моментів:

  1. 1Замовчування дефектів автомобіля під час його опису (які можуть виявитися критичними).
  2. 2Втрата транспортного засобу по дорозі до покупця.
  3. 3Пошкодження запчастин, які вже неможливо придбати.
  4. 4Труднощі під час розмитнення транспортного засобу (особливо у разі його придбання на аукціоні).

Якщо обирати надійні та перевірені сервіси та компанії, які добре зарекомендували себе на ринку, всі ці ризики можна звести до нуля.

Які автомобілі можна пригнати із США

Не існує суттєвих обмежень на автомобілі, які ви можете пригнати зі Сполучених Штатів Америки. Сучасні сервіси дозволяють придбати машини будь-яких компаній: як власне американських, так і європейських, японських тощо. Також немає ніяких обмежень на тип і об'єм двигуна, вид коробки передач тощо.

Ми зібрали топ авто із США, які точно заслуговують вашої уваги:

  1. 1KIA NIRO. Сучасний кросовер, який забезпечує комфортне та безпечне пересування будь-якими дорогами. Відрізняється сильним потужним двигуном, розширеним функціоналом.
  2. 2JEEP WRANGLER U. Якщо ви шукаєте дійсно велику машину, позашляховик, який витримає пересування будь-якими дорогами, ця модель саме для вас. Кузов та салон мають максимально продуманий дизайн. Всередині достатньо місця для комфортного перебування в машині. Авто відрізняється відмінною прохідністю, високою потужністю і дволітровим бензиновим турбодвигуном.
  3. 3TOYOTA TUNDRA CRE – зручний пікап для великої родини з окремим відсіком, що дозволяє зберігати габаритні речі. Відрізняється потужним сильним двигуном на 3,5 л і може вміщати до 7 пасажирів.

Скільки коштує пригнане з США авто

Ті, хто вирішують пригнати авто з США, цікавляться, скільки коштує транспортний засіб, що уже був у використанні? Остаточна вартість буде залежати від конкретної марки та моделі авто. А також від його стану – з США можна придбати як майже нові автомобілі з мінімальним пробігом, так і моделі, які були сильно деформовані та пошкоджені внаслідок дорожньо-транспортних пригод чи природного зношення.

У будь-якому разі придбання автомобілів з США є максимально вигідним і дозволяє зекономити до 40% від ринкової вартості аналогічної моделі в Україні.

Чи можна приганяти з США електромобілі

Ми уже зазначали те, що обмежень щодо автомобілів, які можна пригнати зі Сполучених Штатів Америки, немає. Це означає, що електромобілі також підлягають подібному продажу.

І ви можете знайти кілька топових моделей, що живляться від акумуляторів, за максимально вигідними цінами.

Як обрати компанію, що займається продажем автомобілів з США

Не менш важливим є пошук надійної перевіреної компанії. Звертайте увагу на сервіси, які мають хорошу репутацію на ринку і великий досвід роботи. Переконайтеся у тому, що компанії надають гарантію ціни і професійну допомогу для вибору транспортного засобу.