Що таке авто зі США під ключ від компанії Acars.ua?

2024-04-03

Acars.ua

  • Гайди

  • Статті

image

Ми як ніхто знаємо, що процес покупки авто за кордоном може бути складним та вимагати багато часу та зусиль.

Саме тому пропонуємо тариф Безтурботний, забезпечуючи повний спектр послуг від пошуку та придбання авто до його доставки та розмитнення.

Що входить у тариф Безтурботний?

- Підбір авто (лотів). Наші експерти допоможуть вам знайти автомобіль, який відповідає вашим потребам та бюджету. - Перевірка історії автомобіля, звіт CarFax.

- Оцінка ремонту автомобіля. Оцінюємо пошкодження авто за фотографіями, аналізуємо CarFax і рахуємо попередній кошторис з ремонту автомобіля - Проведення аукціону.

- Організація доставки. Організуємо доставку вашого авто до України з використанням надійних перевізників та забезпечимо безпечне та швидке перевезення.

- Митне оформлення. Наші фахівці беруть на себе проведення всіх необхідних процедур з розмитнення та реєстрації авто, щоб ви могли отримати свій авто згідно з усіма законодавчими вимогами. - Доставка у місто призначення.

А також:

- Додаткові фото з навантаження порту США.

- Деталізування пропозиції щодо ремонту з партнерських СТО.

- Отримуєте ключі від готового автомобіля на українських номерах.

- Послуги підтримки. Ми завжди готові відповісти на ваші питання та надати додаткову підтримку в будь-який час під час усього процесу. З ACars ви можете бути впевнені, що весь процес буде простим, зручним та безпечним для вас!